View Single Post
Staro 04.11.2014., 15:08   #534
dkoraca
Registered User

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ovdje moze biti svasta. Trebalo je ispitati punjač kako treba,tj vidjeti jel prekida kabel ili je punjac odapeo. Ako prekida kabel, u 99% je krivica kupca jer ne postupaju s punjačem kako je propisano tj. Vuku ga po prostoriji,natežu dok ne počne prekidati i to se naravno prešućuje kad se ide na jamstvo. Ista stvar kao kad popusti utičnica punjenja na laptopu
A trgovcu mogu samo reći da se pomiri s time da će ponekad snositi troškove,potrebne i nepotrebne. Odgovornost ima i prodavač,nije to samo preprodaja i tko šiša kupce.Ako želi zadržati kupca.Tako to funkcionira.
Punjač je ispitan i poslan s opisom kvara. Slao sam punjače u puno gorem stanju. Ovdje se primijeti da je to tvornička greška jer je punjač očuvan, nema preklopljene kablove kao kod većine kada ga motaju punjač. Najbolje da servis nema nikakve obaveze. Najbolje kada kupac kupi Laptop kod nekog trgovca i sam šalje na jamstvo, servis mu naplati usluga i da odmah pošalju fakturu trgovcu. Dobavljač je samo uvezao robu, servis samo popravlja a trgovca se mora guliti jer je glup. Ja sam odmah rekao da mi nije do tih 150kn. Samo da skrenem pažnju na Moj servis. Još su mi rekli da ih više ne zovem telefonski jer neće mi dati nikakvu informaciju, da ne šaljem mailove. Samo mogu komunicirat preko radnog naloga. Pa mi reci tko je tu lud i kako se ponaša ovlašteni Toshiba servis.
dkoraca je offline   Reply With Quote