Evo da javim napokon je ovaj nesposobni b.net nakon prijetnje tužbom i prijavom hakomu odobrio prijenos broja tako da ću napokon opet imat svoj broj telefona kojeg imam onak 30+ god.
Što se kvalitete slike tiče bio sam u maloprije u amisu kad sam išao potpisat prijenos broja i zamolio sam čovjeka dal mogu malo pogledat kanale kakvi su kod njih, reko mu da ja imam nekih problema sa kvalitetom slike da ima noise-a neoštra je itd. dao daljinski kaže evo mjenjaj si

pa sam gledao malo i ima isto noise-a ko i kod mene i isto je neoštra tako da eto nije samo kod mene nego očito takav loš stream šalju, tako da oni koji misle uzimat IPTV moje osobno mišljenje je da još malo sačekate dok ju ne poboljšaju jer slika nije baš najbolje kvalitete mislim gledljiva je, ali će vas nakon nekog dužeg gledanja tipa film od sat i pol - dva boljet oči i mutno će vam bit pred očima od tako loše i neoštre slike pogotovo ako su brze radnje na slicu u pitanju, eto sad sam se uvjerio i kod njih tamo osobno tako da mogu isključit da je samo kod mene problem sa slikom.
Vi koji već imate IPTV kod amis-a žalite se nemojte gledat takvu sliku kvarit oči jer vam se neda nazvat, ako već i ne žalite zvat i čekat službu za korisnike pošaljite im mail pa nek oni vas zovu jer vjerujte mi gledao sam i na maxtv-u i na optimi i na b.netu sliku na skupim televizorima ne na low budget TV-ima i znam kakva je slika ispravna tj. kakva bi trebala bit. Jer što nas je više to će prije nešto poduzet da kvaliteta slika kao i softver na risiverima se unaprijedi/nadogradi.
I ono šta mi nije jasno nude "zajamčenih 100/100" tako im piše i na netu i na onim papirima, no kolko ja vidim nitko nema skroz 100/100 čak ni kad se ugase risiver/i, pa mi nije jasno zašto tih zajamčenih stoji, a to očito nemogu u potpunosti ispunit, zašto jednostavno ne napišu 100/100 bez zajamčenog tako da ako i je kao većini 94/94 mogu imat neki izgovor, u mom slučaju je da mi moraju promjenit sfp konverter jer imam ovaj eltekov novi router koji ima megabitni unutra, ali su mi nudili i genexisa kao on ima već gigabitni u sebi, ali vidim i ovima koji ga imaju nije isto zajamčena brzina od 100 također znam da genexis ima dosta loš wifi i sporije se boota pa ga nisam htio mjenjat za ovog elteka, a i ovaj eltek ima zasad najbolju wifi antena u sebi od svih routera koje sam dobivao od providera(t-com - Speedtouch TG782T, Siemens SX763 / Iskon - Speedtouch WL780, ZyXel p-660hw-t3, ZyXel P-660 RU / B.net - Thomson TWG850, Cisco epc3925, Tehnicolor TC7200.20) pa čak i nekih koje sam kupovao.