View Single Post
Staro 04.11.2014., 12:13   #10
Quick22
Premium
Moj komp

Quick22's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor smuchac Pregled postova
Ati paket ti dosta toga instalira. Koliko vidim atijeva je kartica ili se varam? Ovo pci enkripcija je neki toshibin password program i nalazi se medu driverima za skinut na stranici s njima. Instakiraj i firmware linkage paket i on je bitan tu. Od tih na kraju nepoznatih vidi hardware id pa zgooglaj mada je vjerojatno i card reader to... Inace jako kretenoidno od toshibe kad ukucas serijski broj koji je kao i laptop prakticki unikatan a stranica ti ponudi po dva proizvodaca od kamere,touchpada,lan i wlan kartice i bluetooth adaptera pa ti skidaj ko majmun dok jedan od dva ne upali.... Jako glupo od njih...
Nema ati karticu, već intel integriranu neku. Al tu se slažem, možeš i onaj broj modela laptopa upisati i opet ne dobiš točno koje drivere treba. Zapravo onda pod operativni sustav za birati nudi samo 64bit verziju.

Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Ovdje nema drajvera? Ja sam riješio na svom laptopu tako da sam poskidao sve drajvere i provrtio sve instalacije, ispalo da čitač kartica i TP modul trebaju baš drajvere s ove stranice.

http://www.toshiba.eu/innovation/dow...jsp?service=EU
Skidano s te toshibine stranice, doduše .hr. Naravno nisam sve skidal jer hrpa toga ima, 39 tipova drivera i neki još imaju razne proizvođače.
Trebali su onda paket drivera samo napraviti.

Budem probal s ovima još koje ste spomenuli, možda nešto baš za ovo.

edit:
za sad driver za Card reader riješil PCI device
edit2:
Unknown device je bio bluetooth

Ostaje PCI encryption/decryption controller. Probal par drivera koji u nazivu imaju nešto sa šiframa no ništa.
Nije ni bluetooth bio neophodan. Nego da odmah pitam ako ko zna, kako ga isključiti da se ne pokreće sam od sebe ak je to moguće? Probal ga isključiti no za par sekundi se opet pali.

Zadnje izmijenjeno od: Quick22. 04.11.2014. u 18:16.
Quick22 je offline   Reply With Quote