Citiraj:
Autor nathan.fake
mislim da nece nista prepustit slucaju... Microsoftu treba novi halo/flagship telefon.. nesta sto niko drugi nece imat i o cem ce se pisat (kao kamera na 1020).. cisto zbog brand buildinga
prosjecni korisnici ionak kupuju low end i mid range, al nek se pise o flagshipu
sto se Sony-a tice, zao mi je sto su sjena starog SE-a, prije su bili pojam za mobilnu fotografiju (K i C serije).. a pogle ih sad... ne znam u cem je problem, al ga moraju rijesit sami sa sobom, ak misle bit konkurentni...
OT: pored samsunga, lg-a, htc-a ne znam zasto bi kupio i jedan sony :/ jedino su mi donekle zanimljivi oni compact modeli, di dobijes hw flagshipa u "normalnom" kucistu 
|
OT: imam Z3 za kojeg mogu rec da je sony napravio prokleto dobar posao, samo cekam update da se kamera sredi, a samsung pak tera svoje, al nece jos dugo, dok kinezi ne pocinju masovno lupat na europska vrata, a onda ce se giganti pitat, di su pogrijesili..
Ne znam kolko imas iskustva sa sonyem, al da stavim lumiu 930 i z3 jedan pored drugog, z3 bi ipak uzeo, posto njoka u zadnje vrijeme (dost dugo traje, od serije 920) ima dost fuseraja em hardverskih em softverskih..
Zato cekam da se MS probudi(dok ne bude kasno) pa nek opali samar svima izbacivanjem fotosmartfona pod njihovim patronatom...