View Single Post
Staro 04.11.2014., 06:42   #7444
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Kao što sam rekao čim Android krene ubacivati kamere koje se mogu približiti ili parirati Lumiji 1020, udio WP će pasti i ispod sadašnjih 3%.
Slazem se, djelomicno, ima grupa ljudi koje ne zanima kamera na mobu, ak ciljamo bas na to, a s druge strane onima kojima je to medu prvim stavkama onda mislim da bas nebu previse gledali koja je platforma, ak se trazi iskljucivo foto mogucnosti...
Citiraj:
Autor nathan.fake Pregled postova
problem kod Sony-a je sto vec godinama laju, nikako da grizu... sa Z serijom su obecavali brda i doline... na kraju prosjek... vrijeme je da nest naprave, ako misle ostat u igri...

Istina, vrijeme ce pokazat.. A opet imaju sve kriterije (tehnicke) rijesene za odlicnu kameru, samo kaj ih softver zajebava a to ne znaju/ne mogu/ ne da im se rijesit..

predpostavljas i da ce Microsoft dotle samo sjedit i radit nista?! nisu ludi da idu razvijat bolje kamere od one u 1020, sve dok se konkurencija ne priblizi?! jelda?!
Pa gle, ne velim da ce samo sjedit, al bome nit se ne prasi iza njih, bas i nisu pretjerano aktivni, zasad, vidjet cemo..
I 1020 je bila ispred svog vremena, tak da s nasljednikom ne bi trebalo bit problema, valda..
zvonac je offline