View Single Post
Staro 03.11.2014., 20:21   #5590
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor ShanTech Pregled postova
To što je napajanje crno i na kutiji piše bronze je marketing (materijal za lovit ribe) i ti si ulovljen tako.

Ne znam što je unutra (neki no-name), ali za te novce (269 kn) bi bila sigurnija kupnja Chieftec GPS450-A8 s isto dvogodišnjim jamstvom. Hexa za ispod 30 kn doplate ima tri godine garancije, a i više nego dovoljno mu je njezinih 400W.
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Kako taj "Real Power" totalna nepoznanica ovoj čuvenoj PSU bazi > http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page541.htm
znači da je to neki no-name "kinez", pa baš to šta na netu nisi našao gotovo ništa konkretnoti "dovoljno govori".
To sve sam znao i sam. Znam da se radi o njemačkoj firmi Ultron koja od nekog OEM proizvođača dobavlja napajanja i bendira ih svojim imenom. Baš ću ih pitati na mail da vidim što kažu. Vjerujem i da ima i sigurnijih kupnji i da nije dobar znak što ih nema u toj bazi, no zanimalo me zna li itko što je konkretno unutra. Što se bronze certifikata tiče, ne vjerujem da bi bar na njemačkom tržištu prošlo lažno certificiranje.
redscro je offline   Reply With Quote