Stiglo
Imao sam malih problema pri instalaciji drivera, koristim Win 7 64bit - no riješeno je nekim sitnim apdejtima (ako nekoga zanima:
http://disq.us/8k5eag ).
Prvi dojmovi su većinom sjajni, iako će mi trebati neko vrijeme da se naviknem na drugačiji raspored jer sam dosad koristio samo "standardne" (zapravo, jedini neuobičajeni je bio N64 kontroler, prije sto godina).
Ne znam također ni ima li igara u kojima ne radi, zasad sam isprobao samo Dark Souls i Super MeatBoy, i tu sve štima.
Lijepo leži u ruci, nije ni prelagan ni pretežak - onako, taman.
Gljive su puno bolje od onih na Logitechu, s osjetno manje mrtvog hoda; osjet pod palcima je puno ugodniji nego na druga dva (pogotovo na DS4, gdje su šibnuli neku ružnu gumu).
D-pad je solidan, nešto manji od Sonyjevog i drugačijeg oblika; čini mi se dosta precizan (Super MeatBoy će pokazati

)
Međutim, R i LT dugmad su .. ne znam, nezgodno ih je stiskati; ovako na prvu, bilo bi bolje da je gornji položaj (tj. nepritisnuto) malo niže.
Možda je stvar prakse? Ne znam, vidjet ćemo.
Sažetak:
- bolje mi leži u rukama od F310 i DS4, i gljive su definitivno bolje/preciznije
- R/B L/T su ipak bolje riješeni na DS4 (no to treba uzeti s rezervom, jer, kažem, možda je samo stvar navike)
Sve u svemu, zadovoljan sam (zasad); promijenim li mišljenje nakon nekog vremena, javljam razloge

Generalno je tu negdje s DS4, puno bolji od F310, a sa 360 verzijom ga ne mogu usporediti.