Ne koristim IP TV, samo adsl i telefon.
Inače taj emulator izgedom ne odgovara onome kako je kod mene.
Pogledao sam status:
Connection Type: ADSL2+
Dakle ni A ni B.
Mada moje je pitanje bilo dali mogu uzeti modem da podržava sve standarde koje koriste naši provideri jer ako promijenim providera na Iskon ili H1 recimo htio bi zadržati modem ako već uzmem neki bolji/skuplji.
Inače trenutni modem mi nakon nekog vremena promijeni boju power lampice u crvenu i ne radi nikako. Pomaže da ga ištekam skroz iz struje i pustim neko vrijeme da se dobije. Onda upalim i proradi na neko vrijeme.
Imam spojeno 2 lan kabela na njega i isprobavao sam razne konbinacije pa sam mislio kako ga muči kad su 2 spojena isto vrijeme jer mi je na jednom i drugom solo radio dugo a kad sam dva spojio nakon 2-3 sata ili čak prije zacrveni lampica.
Uz sve to sam i isprobavao konbinacije s portovima i sada kad sam spojio na port 1 i 3 oba kabela sad radi već neko vrijeme. Do kada će vidit ćemo ali bojim se da polagano rikava.
U svakom slučaju ako krepa uzeo bi neki kvalitetniji modem sa naprednijim mogućnostima podešavanja ali pod uvjetom da ga mogu koristiti i kod drugog providera jer se planiram seliti u roku 1-2 godine a ne znam kod kojeg će mi providera biti povoljno i dostupno otići. U slučaju da nema takvog "univerzalnog" modema onda bi uzeo neki što jeftiniji da ima solidan WiFi i bar 2 lan porta.
Mada izgleda da je najpametnije uzet najjeftiniji i najobičniji modem + neki solo router po potrebama.