Citiraj:
Autor 5rich
hvala svima na odgovorima , nije za žensku osobu već za mušku , ali da svakako im je 6" preveliko . Budem im predložila još ove što ste naveli mobitele.
Imam još jedno pitanje sviđa mi se zenfone ali sam gledala s obzirom na veličinu onaj od 5 " pa me zanima koliko bi trajala baterija od 2110mah s obzirom na normalno korištenje. Surfanje po netu ,igranje igrice i app ( viber,whatsupp i sl. ) ? 
|
Za bateriju se svašta može naći, sama po sebi nije prevelikog kapaciteta, a mnogi se žale da jedva izvuku dan. S umjerenim korištenjem uz gore navedeno izvukao bi dan korištenja vjerojatno, no nekima ne uspjeva ni to zbog veće potrošnje tijekom standbya(s obzirom da se radi o iskustvima korisnika teško je reći troši li sam uređaj ekstenzivno bateriju ili je problem u nekoj od aplikacija koje su korisnici instalirali). Kamera je dobra pri dobrom osvjetljenju, ali s druge strane prilično loša u zatvorenom/noću kad se koristi bljeskalica. Dimenzije su također povelike za uređaj od 5", a dosta se i grije prilikom igranja. Ovo možda izgleda kao pljuvanje, ali ističem one loše strane da se može odvagnuti je li to nešto s čime bi budući korisnik mogao živjeti. Moj prijedlog za Moto G2 ili Lenovo A806/Coolpad F1 i dalje stoje jer imaju manje mana. Moto G2 ima lošiju kameru(ne znatno od Zenfonea), a Lenovo i Coolpad bi trebali imati čak i nešto bolje kamere uz eventualni minus za bugovit softver(ovisno od kud se kupe). Osobno bih se vjerojatno odlučio za Motorolu(ne samo da bih nego i jesam

).