View Single Post
Staro 31.10.2014., 06:45   #2385
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Bez obzira koliko sam loše iskustvo imao sa iNew v3, ova Plus verzija mi se čini vrlo ok za te pare. Na starome su slike bile iznadprosječne za Kineza, a na novome je fotić još jači pa bi trebale biti još bolje.
Bez obzira na veličinu, dotični je odličan za žensku populaciju - tanak, elegantan, dobro leži u ruci, izgleda kvalitetno, bijeli, solidan hardver, LED notifikacija i dobar fotić. Još je najčešće dolazio sa dodatnom baterijom, folijom i flip coverom tako da je bio idealan za poklon.

Zanimljivo je kako u zadnje vrijeme možete dobiti octa core mob za relativno male novce - prvo THL za 110$, iNew za 170$,... Da Kinezi imaju bolju podršku za svoje uređaje i šalju iz EU, brand name bi se mogli ozbiljno zabrinuti. Profit i broj prodanih primjeraka im ionako pada svaki mjesec. Recimo da bi ovakvi Kinezi bili dobra alternativa HTC Desire seriji koja zaista ne daje previše za potrošene novce, dapače moglo bi se reći da je precjenjena.

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 31.10.2014. u 07:12.
coconut je offline