View Single Post
Staro 29.10.2014., 19:58   #4338
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Dobio opet 3x poziv priložio nove slike,videje i slike od kolege 2 die 4 i oni kažu da je njima to normalna slika da takva ide svima i da je grupa tehničara iz cijelog teama gledala na svim prijemnicima sliku i uspoređivala ove moje sa ovima od kolege i da nisu vidjeli nikakvih problema te da sam ja jedini koji se žali na lošu sliku da su svi ostali korisnici zadovoljni, ako je tako svima ja ne znam onda jel prvi put gledaju u životu TV il šta? Rekao sam mu za ovaj noise oko ljudi šta bude i tekstova i a opčenito da slika nije oštra dovoljno, na to je on odgovorio da je to kao normalno te da se to podrazumijeva kao nešto ne sjećam točnih riječi dosta smo dugo i pričali. Znači opet isti čovjek sa kojim sam prije par dana pričao govori ko i prijašnja dva put te da nemogu ništa napravit i toe to, da im je jako žao vamo tamo...mislim bezveze još jedanput ću reć da sam znao da je ovakva slika nebi uzimao iptv kod njih no kod kolege je izgleda sasvim zadovoljavajuće i zato sam i uzeo, no eto kako je kod mene.
Internet im je super stvarno odlično vjerujem da je i telefon kojeg još uvijek čekam i to me isto izluđuje već 2 tjedna bez telefona no to je duža priča jedna koja nema veze sa amisom.

Btw kolega 2 die 4 nemogu ti oni ništa napravit oni ti nisu ko b.netovci da ti dolaze doma pa malo boostaju signal malo po NODu prčkaju itd. pa bude bolje oni to riktaju od tamo, a tebi preporučam ako ti je zaista loša slika da nazoveš i žališ se jer ja sam kao sad jedini koji se žali pa ako i ti nazoveš i prijaviš isto onda neću bit jedini i valjda će nešto poduzet u vezi tog čim je više ljudi nezadovoljno.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 29.10.2014. u 20:09.
Thermaltake je offline   Reply With Quote