Citiraj:
Autor Imagine
Jel na pločici bila normalna USB utičnica?
Bilo bi puno ljepše vidjeti to pojačalce/dac s normalnom utičnicom na kučištu a ne ovako s kabelom. Sigurno bi tražilo malo truda za preuredit kutijicu ali uz malo turpijanja i pištolja na vruču plastiku , moglo je to izgledat dosta bolje.
Isto razmišljam i što se tiče napajanja.
|
bio je usb utikač. ovako je jednostavnije. nisam imao usb žensi konektor, i čak i da sam, onda b morao i neki usb kabel nosit i tražit po kući. ovako je briga manje.
estetski - izgleda fino. malo vintage. kako izgleda unutra me zaista nije briga. kao ni komp, dok god je kučište zatvoreno.
Citiraj:
Autor DANCI
Moš reći koji je to DAC kojeg si to nabavio i jesi i njega nabavio preko ebay-a ?
A pojačalo koje je to daj nekakve linkove da vidimo i to.
Dali je sada zvuk dobar, vrlo dobar ili odličan u odnosu kaj daje integrirana ?
|
za ovo prvo - bo. upišeš usb audio card, pa najjeftinija. 0,99 usd ili tako nešto.
za pojačalo ista stvar pa prvo koje ima ovakav crveni dizajn pločice. oko 1.50 usd su, iako ih ima i za ispod 1usd na zelenoj pločici. koja je točno razlika neznam.
u odnosu na realtek? ne krči. neznam kako usporedit. svira dobro, staviš muziku i sve je ok, ima basa koliko treba, ima visokih, niš ne krči ili škripi. vjerojatno isti šit ko u laptopima i na matičnama. neće se čut ko neznam, nešto šta košta 100 eura, kad košta 1.
evo, hearing test s youtuba sam stavio, čuo sam od 50hz do 16 khz. dal više ne idu zvučnici, amp, ili zvučna, pojma nemam. možda bi išlo više od 16khz ali sam ja jednostavno gluh.
poanta ovoga mi je bilo da mogu uštekat na usb, pa spojit na laptop bez da imam struju u blizini, a i troši manje struje nego nekakvi zvučnici koji rade na 220V.