Citiraj:
Autor panda505
Pa u krivu i jesi.
Ti si rekao da je baba u prednosti neovisno o tome dal' je on dolazio sa McAdams ceste ili ne s obzirom da je ona bila na cesti sa dvije trake, što je čista glupost jer takav propis ne posotji.
Baba je bila u prednosti, ali zato što je on bio na makadamskoj cesti, a ne zato što je baba bila na cesti na kojoj su dvije trake 
|
Majko mila.

Nisam to rekao, komentirao sam gore da to je glavna cesta jer je iscrtana, a ova sporedna jer ko šta smo zaključili u prijašnjim postovima i slikama nema asfalta, a izmeđuostalog tamo je i stop znak. Bio.

Eno ti par postova gore je netko napisao istu stvar.
Pa sam ti zato i odgovorio ovo:
Citiraj:
Autor tech
Jer iscrtani kolnik s asfaltom>neiscrtana cesta bez kolnika.
Uvijek bilo i tak će biti, to je ko da veliš da traktor ima prednost na ravnici od 3km a priključuje se s ceste koja mu vodi do polja. mda.
btw: sad je samo pitanje di je stop nestao.
https://www.google.hr/maps/@44.29474...oQ!2e0!6m1!1e1
|
što se odnosilo na ovo:
Citiraj:
(5) Vozač je dužan propustiti sva vozila koja se kreću cestom na koju ulazi i kad ta cesta nije prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ako vozilom ulazi sa ceste bez suvremenoga kolničkog zastora na cestu sa suvremenim kolničkim zastorom.
|
Dakle da rezimiramo. Da ovaj dolazi s iscrtane ceste s asfaltom, nema znaka, onda bi pričali o pravilu desne strane.
Ne znam šta se uzbuđuješ kad smo rekli identičnu stvar samo što ti mene nisi skužio. eod.