Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ja sam počeo imat novih problema...igram sad s churchilom tier 5,grindam...imam tek 18 borbi u njemu a 3 puta sam imao "situaciju",prva frajer me blokira i neda mi igrat,ispali u mene 3 granate i onda ga pitam koji je njegov problem on meni "IS YOU",ja pitam WTF on meni "STATS",ja reko ignore i bok...druga situacija opet blokiranje,neda mi igrat,mene banali jer sam previse toga ispalio u njega.Treća situaciju jučer,moj me gura u vatru i neda mi da se povučem nakon šuta,naravno izrokali me odmah,a arty koji me dokrajčio kaže "statpadding failed?",ovaj moj koji me gurao je crven ko paprika,kaže on isto "YOU STAT PAD",doslovno tako  I onda mi arty napiše "UNICUM PLAYING TIER 5" Ja njima odgovorim ne,pokušavam izgrindat tier 6???? Oni meni "SURE",a imam 17 borbi u njemu.
Nevjerovatno da mi se nikad ništa slično nije dogodilo s T67 kojim sam grindao TOG misiju,već sad s churchilom.
Za šamaranje od jutra do sutra...
Šta plavi i ljubičasti igrači ne smiju grindat nove linije? Treba to s goldom free expat? 
|
Ista stvar
ja dobio neki dan ban na 24 sata jer sam ubio debila koji me blokiro 3 puta
ako kreneš novu liniju grindat ljudi popizde na tebe ali ekipa ne kuži da nema smisla 12 linija grindat istovremeno, što se meni desilo pa sam imo 12 7-ica i 12 8-ica u garaži pa nikako doć do 9-ke, sve rasporodo i kreno dalje na 9tke
ma ljudi su idioti a ova moja nesreća je došla do te mjere da niko neče samnom ni u platoon jer recimo napravimo 8000 demiđa i izgubimo, da ne pričam kako su poludili neki dan na moj bad mojo

kad smo izgubili 3 bitke za redom sa preko 70% čens tu vin
ma užas ko da je mali rus reko ju šel not win