View Single Post
Staro 29.10.2014., 07:54   #16
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor skitnica Pregled postova
EDIT:
Mislim da sam nasao tocno ono sto trazim: LINK

malo preko iznosa kojeg sam zamislio ali po svim karakteristikama, to je to.
ne znam da li vrijedi jos uvijek ono - koliko ulazne snage, toliko izlazne, ali je ovo 24V i 1.6A max. a to je 38W.

nego, iskreno, ja ti imam Scythe Kama Bay Amp Pro. uzeo jer nisam mogao odoliti, pojacalce, scythe je u pitanju - ipak brand, stane u kuciste (a oduvijek patim da imam pojacalo na mjestu dvd-a, i imao sam rucni rad)............. zabrijao sam.

spojio sam, kad je doslo, na svoje stupove koji su 100 sinusa. i mogu ti reci - scythe ih je potjerao poprilicno jako . iznenadio sam se, pred kraj ima izoblicenja jer ode lagano u peak, ali na pola snage se zvucnici poprilicno cuju.

btw, adapter kod ovoga je 19.5V i 3A max, sto je 58.5W, sto je ipak blize snagi koju deklariraju od 24W po kanalu. samo prijedlog, ja mislim da se neces razocarati, a da se naci polovno. ovaj sa PCE koliko vidim je otisao, bio je slabiji model, ali sa zvucnicima.

samo prijedlog .

Burko je offline   Reply With Quote