View Single Post
Staro 29.10.2014., 01:34   #845
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Problem je u tebi jer mislis da je super kvaliteta jer se tebi nije desilo.
Ne, problema nema, nego ih ti stvaraš upravo, sa jednostranim gledanjem na stvari
Ja nigdje nisam napisao da je super kvaliteta, ne nameći svoje teze onom što nije napisano, nego samo da nije tako crno kako ti pokušavaš isteoretizirati.

Citiraj:
To se ljudi bune nije bitno glavno da tebi radi pa nije toliko lose. Iznesi pozitivno iskustvo,forum jest za to,ali ja sam napisao da g i g2 ima problema s kablovima i to kratko.
Koji ljudi, gdje, eto, ja poznam 30 ljudi sa lg mobitelima, od toga je skoro 10ak g2-ki i nikom nije otišao kabel od punjača. I?

Citiraj:
Ocito moram u detalje objasnjavati davati linkove itd,jer ovdje ne mozes nesto napisati bez tisucu linkova i dokaza kao na sudu.
Jasno da moraš/trebaš (mora se samo jedno u ljudskom životu), po istoj toj tvojoj teoriji ja mogu napisati bez pokrića i obrazloženja da je htc smeće od firme, da radi odvratno nekvalitetne mobitele i još manje kvalitetne punjače, jer svaki htc koji sam imao je krepao (matična, digitizer, itd.), i na dva su punjači samo prestali puniti odjednom. Ali pričam o svom osobnom iskustvu, koje naravno može biti vidno drukčije kod nekog drugog, bez linkova ili pristojnog i detaljnog obrazloženja, to su nekom sa strane samo puste priče. Nadam se da je sad jasnije. Uz.ebao si se bzvz oko gluposti.

Citiraj:
Ok,tebi radi super,vjerojatno je lg-ov kabel jako kvalitetan.

Strašan si postao....
Da, radi mi super, valjda vidim razliku nakon 400 punjenja njega i npr ex htc-a di je krepao punjač nakon 100 punjenja i di je kabel bio ko od flispapira.
Kako rekoh, iznosim svoje iskustvo korištenja dotičnog punjača i kabela LG mobitela koji je btw dio teme, a to što se tebi ne sviđa totalno suprotno mišljenje od tvog, ne mogu ti pomoći. Drugi put obrazloži svoje teze, jer mlaćenje prazne slame nikom ne pomaže, kao niti dizanje rogova jer je netko napisao suprotno iskustvo.