View Single Post
Staro 28.10.2014., 23:08   #1986
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Ma nije ništa pio ni jeo u međuvremenu, spavao je do očevida jer je bio do ujutro vani. Da, pio je, jebi ga.
Slažem se ja da treba naučit pouku, nije ni vozio otad skoro ništa jer mu nitko neda auto. Međutim 5000 kuna kazne njemu kao studentu je pouka i pola, zato pokušavam to malo smanjiti.

Mislim, napravio je glupost. Koliko mu se i poklopilo nesreće, jer stvarno se ne vidi na izlazu iz ulice, nadobudna baba biciklira u rano jutro na godišnjem, toliko je i sam kriv zbog tog alkohola. Al kaj sad s njim, moram mu probati pomoći jer stvarno 5000 on ne može platiti, a starcima sam rekao da mu ni slučajno ne plaćaju jer tek onda neće ništa naučiti iz toga.
"Nadobudna baba" kak ju ti zoveš može biciklirat kad god želi, nije ona kriva.

Mislio sam da ti je buraz popio pivu kasnije pa su ga hvatali nakon ručka ili nešto, ali sad sam skužio da se je vozio pijan i 8 sati nakon toga je još imao 0.3 promila?!?! Nema diskusije, trebalo mu se uzet odmah vozačku na godinu dana i još više kazne, pogotovo jer je mladi vozač. Jedino kaj se ne može dokazat da je bio pijan pa će mu skinut tu kaznu. Slovenka je smotana kaj odmah nije zvala policiju cim se alkohol osjetio. Ja bi oprostio nekome da me tak pobere i da mi nije nis, ali da je pijan jos bi i ja zaradio kaznu za nanosenje tjelesnih ozljeda.

Nemam niš ni protiv tebe niti protiv buraza, ne znam kakvi ste. Ali pijan se ne vozi i to je nulto pravilo. Na to ne bi smjelo biti tolerancije.
IcyTexx je offline   Reply With Quote