Citiraj:
Autor Mario92
Realno, vjerujem da je malo ljudi baš čitalo pravila tržnice i da im tako neko pravilo (kao ovo na koje sam se ja referirao) ostalo u glavi... Hell, nisam ni ja znao za to sve do prije neki dan kad sam ponovno čitao pravila!
Samo sam htio naglasiti da postoji i to pravilo i da ljudi, koji možda nisu pročitali pravila, vide da postoji i to pravilo preko ove teme.
|
Samo si dao zorni primjer dokle seže ljudska lijenost.
Valjda bi ti trebalo bit osnovno u glavi da ako ideš postati post na tržnicu, a nisi često tamo, da pročitaš pravila tog podforuma.
Ja uredno svakodnevno reportam takve biserkoviće koji prodaju po 3-4 mobitela na tržnici, brišu sadržaje postova u svojim temama o prodaji, brišu cijene, mijenjaju originalne postove.... Pravila su tu, ako ih se nisu u stanju držat, šetnja na njuškalo, ovdje želim kupit od normalnog i poštenog čovjeka, a primjeri iz prethodne rečenice to uglavnom nisu.
Citiraj:
Autor lobo64
nevjerojatno do kuda ide ljudska radoznalost...
|
Još je nevjerovatnije do kuda ide ljudska glupost, pisanje idiotskih fraza, stupidnih postova i nepoznavanje osnovnih funkcija na forumu, kao što je quote i multiquote.
Citiraj:
Autor lobo64
cijena po kojoj je obavljena kupovina/prodaja se ustvari tiče samo onih koji su transakciju i obavili te nipošto nije javno dobro da bi svi ostali trebali imati uvid u istu...
ako nekoga zanima cijena po kojoj je kupovina/prodaja obavljena, neka stisne PM ili bilo koji drugi oblik poruke prodavaču/kupcu te ga lijepo zamoli za informaciju.
ako netko treba procjenu za kupovinu/prodaju, neka posta zamolbu za procjenom ili kopa po njuški, oglasniku, ebaju te nebrojenim drugim tržnicama...
|
1. Pročitaj pravila foruma, pravila podforuma tržnica, onda se vrati sudjelovati u temu. Molim i hvala.
2. Pročitaj pod broj 1. Dakle, ponavljam, samo za tebe, torov post, tj citat pravila tržnice, koja je očito tako prokleto teško pročitati pojedinim amebama na forumu -
Nakon što korisnik napravi oglas u podforumu prodaja, on se automatski zaključava nakon 4 posta (bump) i nitko osim autora oglasa ne može ostavljati postove u oglasu.
Nakon automatskog zaključavanja oglasa mora proći minimalno 7 dana prije otvaranja novog.
Stvari na prodaju se oglašavaju i nadopunjuju unutar jednog threada, nikako ne otvarati vise threadova za vise predmeta.
Oglasi bez pravilnog naslova, cijene i informacije o garanciji brišu se bez upozorenja (vrijedi za sve podforume - Prodaja, Aukcije, Procjene, Razmjena).
Zabranjeno je brisanje sadržaja prvog posta - brisanje orginalne ponude (garancija, cijena, bundle, kontakt)
Citiraj:
Autor lobo64
ovi postovi na klingonskom i kojekakvim "bezsmisaonogramatičnim" jezicima su izvanredni...
Goethe, Vuk te ostala bratija se sigurno spinaju u grobovima kao janjci na ražnjevima...
|
:Facepalm na n-tu potenciju.
Da li si ti pobogu PROČITAO što si ti napisao?
Ti se nađeš popovati nekome za gramatiku i jezike?
Pa nepismen si do bola, ne koristiš osnovne funkcije foruma, ne stavljaš veliko slovo na početak rečenice, koristiš interpunkcijske znakove kako ti dođe, itd. Evo jedna divna riječ za takvu osobu - katafakingstrofa.