Citiraj:
Autor rak21
Eventualno mozda jos vise podici ljestvicu tko joj moze pristupiti..
|
Čime? Cjepivom protiv bjesnoće? Pogledaj samo Ebay na kojoj razini oni posluju pa reci da nema scamova, nažalost koliko god tu pravila naknadnih stavili sve ovisi o ljudskoj pameti/glupošću, ako netko ima već namjeru zavaljati, napraviti će to ovako ili onako.
Što se samih cijena tiče, a tu vidim da ljudi njakaju, nečija najniža cijena ne treba biti referenca za ostale, ako ti se ne sviđa zaobiđeš oglas i GAS dalje ili pokušaš razgovarati sa dotičnim preko PM-a i dogovoriti cijenu, nekom je hitno, nekome nije, ne razmišljamo svi isto.
Evo
primjer kolega je tu pred neki dan uboo R9 290 pod jamstvom za 1300Kn, ono ponuda iz svemira, jel sada svi očekuju da prodajemo kartice po istoj cijeni???
Po meni je tražnica dobra ovakva kakva je, ne vidim ništa posebno što se može više napraviti a da pritom nekoga ne ubijemo od posla, može se jedino ugasiti.
Druga stvar je ako već netko stavi oglas i editira i šta ja znam koje gluposti pišu i brišu, tu su admini pa se prijavi slučaj ili će oni sami sankcionirati, ako već odstupa od pravila.