Citiraj:
Autor sandokan111
Lol, pa kako je dobro ovom drugom useru :P
Neznam, ja to ne bi mogo gledat eto.
|
Pa kažem ti mene oči bole pogotovo ako se brzo miče slika baš bude loše, jedino oni kažu ne vide razliku između ovog mog i od ovog kolege tu šta mi je uploudao, kažu to je isti stream i svima je isto, reko ja meni nije vidite mislim jasno se vidi razlika, kaže a da čujte kao ne znam doslovno to je reko i opet ponovio svima je isti stream bla bla pa kaže možda da probate u pillarbox stavit ili na manju rezoluciju, reko ma probao sam sve i uvijek je isto, sad sam im tu na dropboxu uslikao i sve opcije od risivera i od tv-a tako da mi to više ne spominju. Mislim malo mi je kretenski tek sam uzeo uslugu u četvrtak da već idem raskinut zbog tv-a mislim nisam očekivao da će ovako loše bit inače ju naravno ne bi ni uzeo, a pošto sam prije nego šta sam uzimao kolegu tu zamolio da mi uslika svoju sliku i dao mi link vidio sam da je čist ok slika njemu, al evo kad sam ja uzeo meni je katastrofalna. Taman kad su uvodili optiku izvadio ove kablove od b.neta tako da ih nemam više, ne znam šta da radim sad baš sam u škripcu što se tog tiče, a ovo mi je bilo super riješenje da na dva tv-a imam risiver sa tih proširenih 100+ kanala.