View Single Post
Staro 28.10.2014., 07:33   #4331
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor sandokan111 Pregled postova
Razlika je ocita. Njemu je rekao bi dobro.
Btw, ako usporedjujes usporedjuj samo iste kanale jer ne salju svi isti bitrate itd, i pokusaj ne gledat u filmovima/serijama vec program koji je originalni. Tipa, meni je nova odlicna i puno bolja od hrt-a, tako da se mora usporedit hrt vs hrt. A u filmovima ako uzimas slike opet ovisi kakva je slika filma uopce, jer bilo je par filmova koji su mi dosli na tv koji su bili slika jako slicna tvojoj, ali je to samo dok je bio taj film. Nije se puno puta dogodilo, ali je bilo. Obicno bude neki stariji gdje je i njima valjda source neki stari SD.
Sve u svemu, njemu je bolje neg tebi. Rekao bi da ti je do telke, ali kazes da je na bnetu bilo sve odlicno, tako da ti preostaje da se s njima pogadjas da to postelaju.
Uspoređivao sam identične kanale njihove logoe, uspoređivao sam same titlove koji uvijek moraju bit super kvalitete bezobzira na kvalitetu filma znači oni su naknadno dodani i uvijek su fini glatki bez noise-a. Uspoređivao kvalitetu slike na na emisijama koje su na HRT-u koje sam prije na digitalki b.neta gledao i sjećam se da su bile kristalno čiste kvalitete i to govorimo o SD kvaliteti ne HD, dok ovdje je ovako kako je noise-a ima, slike su mekane nisu oštre, vidio si na onoj emisiji na prvom videu poslije onog filma kad ona ženska skače na pilates lopti zatim se kamera udalji od njih i lice joj je svo puno noise-a i izgleda kao da su joj oči i usta spojene. Ja nebi rekao da mi je do telke jer mi je na obje telke isto kao šta sam napisao na prethodnoj stranici. Probao sam već dva puta ima javit no kažu da im je takav stream da su i oni uspoređivali ove slike šta sam im poslao sa videima i da oni nemogu ništa oko tog napravit da je to tako, meni ovo nevalja i da sam znao nebi ovakvu katastrofalnu IPTV preko amisa ni uzimao.

Zamolio bi one koji imaju albis 8080 i nekakav LED il LCD il čak Plazmu da mi uslikaju svoje slike par komada ili čak možda video ako vam nije problem usnime da usporedim, znači probajte malo titl od filma, logo HRT-ov, sama slika da li pri brzim kretnjama ljudi na filmu, seriji, emisiji se počne pikselizirat po njima kad su u fast move-u. Da li vam je slika dovoljno oštra ili je mekana ko meni, kao da gledam loše usnimljeni digitalni sadržaj koji se vrti na TV-u eto tako imam osjećaj kad gledam.

Ja radim novu galeriju na dropboxu i opet ću im poslat na mail opće me ne zanima ima da popravljaju kako znaju. Od ovakve slike mi se i vid muti jer je užasna i počinju me oči boljet nakon nekog vremena pogotov ako u filmu, seriji, emisiji ima brzih radnji.

evo malo detaljnije svega i videa i slika i mojih postavka na risiveru i na tv-u
https://www.dropbox.com/sh/xepj83q9e...2K1o-wkna?dl=0

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 28.10.2014. u 17:25. Razlog: krivi link sam bio stavio, sad je ispravan i radi.
Thermaltake je offline   Reply With Quote