View Single Post
Staro 27.10.2014., 15:52   #4319
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo upravo kontaktiran od strane amis tehničara da mi se slika na tv-u nemože poboljšat da ovakvu kakvu ja imam svi dobivaju, pa bi zamolio vas koji ste na optici i imate albis 8080 da mi kažete jel i kod vas ovakva slika kao i kod mene. U linku dolje sam uploudao jednu sliku loga-a HRT-a sa noise-om i 3 videa na kojima se jasno vidi kolko noise-a na slikama ima te kako je slika mekana nije oštra(to se vidi pred kraj Videa1 kad ona ženska skače na pilates lopti, izgleda ko da joj je lice plastično i oči i usta spojeni). Mislim meni je ovo banana od slike i to na oba Tv-a mi je isto, jedan nije full hd stavio sam ga max na 1080i i taj LCD Samsung 82cm je star cca 5 godina, dok ovaj novi Tv Samsung 102cm LED TV 2014god serija 600hz mislim da ima rifreš ili 800 nisam siguran isto ko i na ovom starom u drugoj sobi isto noise-a ista slika. Prije tjedan dana na isti Tv istim HDMI kablom je bio spojen B.netov digitalni risiver albis 8100 na kojem mi je bar na ovim kanalima kao što su hrt 1, nova, rtl... kvaliteta slike bila super čista i ovih noise-a u pozadini nisam viđao na njima nikad. Kod kuće nisam jedini koji je to primjetio, brat isto kaže da se jasno vidi da je kvaliteta slike lošija nego na b.netovoj digitalki, dok tehničar u amisu tvrdi da je bolja tj. tako je reko prvi dan preko telefona tehničar čovjeku koji je donio router i risiver čuo sam ga i osobno jer je stajao pored mene, a i napisano je u opisu na papiru da on također misli da je ista ko i kod svih drugih korisnika amisa.

https://www.dropbox.com/sh/umykeldo5...IbBR4nTea?dl=0

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 27.10.2014. u 16:06.
Thermaltake je offline   Reply With Quote