25.10.2014., 21:37
|
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Autor emilblomsky
Mislim da velika većina ovdje,a uključujući i mene,morat će progutati prije izrečeno.Mislim na pljuvanje po Perezu kada je odlučio riješiti Di Mariu i Alonsa nauštrb Hamesa i Kroosa.
Jer ovaj Real djeluje najmočnije od svih do sada,po prvi puta su totalno dominirali nad Barcom i to tamo gdje njih najviše boli ,u vezi!
Hames je odličan igrač,puno bolji od Di Marie defanzivno, i puno borbeniji.Di Maria je znao imati utakmica kad ga nije bilo za vidjeti,u nekima je bio fantastičan!
Velika sreća za Barcu danas je bio izostanak Balea jer je bilo nekoliko situacija kada bi njegova brzina došla do izražaja!
Realno,Real igra vrhunski nogomet od tekme s Atleticom.
Ako je tko gledao ždrijeb kupa ,već u sljedećem kolu vrlo vjerojatno Atletico -Real,a onda u červrtini finala pobjednik ide na Barcu,vjerojatno!
|
Xabi je za Kroosa avion a isto tako i Di Maria za James-a kojeg nije nigdje bilo osim asistencije za Benzemu, lik je doslovno drvo i Real je sa takvih jednim igračem manje opet dobio Barcu što je isto dobro
Također Isco se pokazao kao igrač koji nebi trebao sjedit na klupi i kad se Bale vrati James-a van a Isca na njegovo mjesto.
|
|
|