Performance per kuna, novo/rabljeno nebitno, nema tu AMD/Nvidia fanboyimizinjardića, što se linka tiče samo upiši GTX 760 RMA, kao i za bilo koju karticu danas.
Ja samo kažem da se elektronika kvari, od bilo kojeg vendora, i bilo koji dio bilo kakve kartice može zakazati, ja jednostavno tako gledam na stvari, svi mi imamo svoja iskustva.
Npr. da danas kupujem grafu za sebe i imam oko 3k KN, slabije napajanje, imam 2 izbora:
1. Kupiti R9 290 + jače napajanje

ili,
2. kupiti GTX 970 koju bi mogao furati sa starim napajanjem i dobiti par % na grafici.
Kod mene je stvar u tome da bi se opet odlučio na 1. varijantu jer tih par % po meni ne opravdava cijenu i datum kada su te grafe došle na tržište, a drugo ušteda na računu za struju je minimalna za taj period koliko ću ja tu grafu koristiti + riješim staro napajanje i tu dobijem nešto kunelića xD. Pazi R9 290 za 1300KN sa jamstvom, pa to je po meni deal iz svemira haha,...
No svi gledamo na stvari drugačije, meni se kvarilo i jedno i drugo, kao i svima, naravno da postoje serije ali nije generalno, jer bi propali

, a u igri je i nešto drugo jer ne stojimo svi isto sa financijama i imamo različite prioritete.
Ako ćemo se već napokon, vratiti na temu

i pričati o pravoj stvari i to o GTX 980, da imam potrebe dati toliko love za grafu, dao bi i bio pravi

, jer AMD trenutno nema tog konja, tek u dolasku,...
Molio bi ekipu sa GTX 980 da nam pokažu to.