Citiraj:
Autor xulos
Koji fail...
Nego nazad na temu, mozd sam ja partibrejker ali i dalje ne kuzim koji je hype oko svih ovih 9xx grafa ? Pa 770ka kad je izasla nova ja sam ju u hrvatskoj platio 2200 kn i bila mi je fin upgrade sa gtx 480. Ova kosta preko 1000 kn vise a ljudi ih kupuju kao mandarine ? Nije mi jasno jesu one toliko dobre ( a po testovima i nisu nesto brutalne) , jel trose 5w u full loadu jel prave rucak i veceru ili , zanima me koji je okidac popularnosi 9xx serije ? Ono, iskrcat preko 3k kuna ( koje btw uopce nisu mali novci) za grafu koja je bolja par posto od 780ke je ono neznam  . Razumijem ekipu koja ide sa starih grafi na najnoviju seriju ali ekipa koja sa 770/780 prelazi na 980, jos bolje na 970 mi je totalno nejasna. I da kupujem grafu opet bi prije uzeo kod nine ili vani 780ku nego 970.
|
Ja sam to rekao već kada su izašli prvi review-i, pa su me pojeli neki ovdje, isto čisto subjektivno sam rekao upravo te stvari, ja nisam nešto posebno oduševljen svime kako se to prikazivalo, nije loše daleko od toga da se opet krivo ne razumijemo, no očekivao sam ipak veći porast perfomansi za grafu koja je izašla puno kasnije od R9 290 ili što kolega kaže 780 kojima je pala cijena, coil vine je izgleda danas prisutan kod masu računalne opreme i stvarno je užasno iritirajuće a "high end" je navodno

.