View Single Post
Staro 23.10.2014., 16:25   #4309
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Od prošlog tjedna ko uzima optiku dijele novi router eltek r3621-w2, ovaj se ne montira na zid i dimenzije su iste kao i kod ovih routera od ostalih provajdera. Router ima super wifi signal, lovi mi signal na mjestima di mi niti jedan do sad router nije lovio, a imao sam ih bome preko 20ak valjda. Što se stabilnosti tiče i ostalog to ću tek vidjet pošto ga imam tek jedan dan.

Također sam dobio novi softver za Albis 8080 risiver tj. zadnji mi je stavio tehničar kad je došao instalirat na sticku. Što se radija i youtube-a tiče samo prvi put kad ulazi u radio treba mu cca minutu i pol, nakon toga instantno ulazi kao i na youtube ako ga netko i koristi uopće preko stb-a. Jedino šta mi smeta na stb-u je kad se prebaci kanal treba 2 sekunde da se slika odmrzne na početku, softver baš i nije nešto najbolje napravljen, traka koja pokazuje šta je trenutno na tv-u zna pri dizanju zaštekat, dok kod konkurentskog provajdera na sličnom albisu koji je po specifikacijama isti ili malo čak i slabiji od ovog nisam imao tih problema tj. softver je bio dobro sređen, tako da treba definitivno poradit na njemu još te se nadam nekom upgrejdu uskoro. Također slika isto mislim da bi mogla biti mrvicu oštrija i čistija jer sam kod konkurentskog provajdera bar na hrt1, hrt2, novatv, rtl plus... imao čistiju i oštriju sliku makar je bila SD znači ne govorim o HD slici. Sve u svemu zadovoljan sam ftth-om.

Test sa speedtesta okačim sljedeći tjedan kad mi stave novi gigabitni sfp konektor.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 24.10.2014. u 11:14.
Thermaltake je offline   Reply With Quote