View Single Post
Staro 22.10.2014., 22:04   #9
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Identifiermah...... i osobno sam ko' zna koliko kompova i laptopa sredio. i nasao za doslovce sve drivere koje sam trebao, osim za neki IBM laptop koji je napravljen samo za WIN2000 . smijesna stvar, driver za zvuk radi i na XPu, ali zvuka - nema. inace znam da je isti kernel 2000ice i XP-a, ali zvuk regularno radi na 2000, na XP-u sve instalirano, ali nema zvuka.

dok s druge strane, osobno uvijek izbjegavam DRP. toliko BSODova mi je znao prouzrociti gdje onda jedino reinstalacija pomaze, jednostavno mi se ne isplati. ako ne ide preko device_id-ja, ide s nekim programcicem sto je nikky vec spomenuo, meni je odlican Driver Identifier. moram priznati da mi je stvarno puno puta pomogao, nalazi egzotiku i softver sljaka.

Burko je offline   Reply With Quote