Citiraj:
Autor jean luc
Dosta zaguljen zahtjev. Cijene novih pojacala su takve da se bojim da ti 500 kn mozda nece zagarantirati da nisi kupio macka u vreci.
Postoji nesto ovako:
http://www.dacco.hr/shop/item/dynavox_da-30_41717-1808/
no ne bih dao ruku u vatru da ce raditi ko podmazano. Ovisi najvise o zvucnicima, ako im je osjetljivost niska klipat ce i postoji mogucnost da ili amp ili zvucnici prdnu u rosu. Nesto drugo novo, minijaturno i sa dovoljno rezerve nazivne snage do 500 kn nisam primjetio. Mozda ima u nekoj trgovini, ali sumnjam.
Mislim da bi najbolje bilo da iskoristis AV risiver koji imas. Ako nemas mjesta na stolu, smjesti ga negdje drugdje (ispod stola?), pa cak i da iskoristis taj budzet za novu policu i duze kablove. To ziher mozes za tu lovu
|
Vidio sam taj Dynavox ali mi je debelo preslab a cak i malo prevelik.
Nazalost mjesta nema ni na stolu ni ispod stola niti je moguce ugraditi policu... Pojacalo se mora smjestiti na stol da visinom ne prelazi donji rub monitora.
Zvucnici su Mission M34i.
Razmisljao sam o nekakvom auto (car) pojacalu no ona uglavnom nemaju volume potenciometar.
Ovakvo nesto bi mi bilo idealno:
LINK
Samo kod nas nista slicno ne mogu naci a sa ebayom (tj. nasom carinom) sam zadnji put takvu zahebanciu imao da mi se ne da sve to ponovo prolaziti.