View Single Post
Staro 22.10.2014., 10:20   #861
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor virus1 Pregled postova
Pa ima tu stolica koliko hoćeš, mislim u tom cjenovnom rangu, samo si uz bilo koju tu uzmi i jedan extra jastučić za sjedenje, jer ako si malo teži garantirano dolaziš do daske nakon god dana.
Više manje ti je tu koliko para toliko muzike, najbolje je ići okolo i isprobati kako ti paše, i naći neku skuplju koja je na akciji do 800Kn, naravno prvo procijeniti ako vrijedi uopće taj novac.
Ma samo sam pitao dal ima kakvih prijedloga gdje da navratim gdje ima vise izbora bilo po netu ili uzivo i pomogucnosti da veli netko da je bas tim modelom zadovoljan. Inace nisam ja taj koji je tezak, ipak imam pisljivih 67kg u odnosu na brata koji ima ravno 100kg odnosno 25kg viska i nemisli stati sa debljanjem. Tako je bila jedna plasticna rucka popucala na mjestima dvaju sarafa kak je on sa svojih 100kg cesto se nagnuo unazad nakon sto je otkvacio za nagib.

Za podmetac se nebrinem vec ga imam na staroj stolci. A taj stari stolac ne znam jel uopce bio predviden za stokilaza, no u to vrijeme prije 7 godina nitko od nas u kuci nije imao preko 80kg. Al je zato brat u godinu dana sakupio 25kg samo tako i jos se i dalje deblja, odnosno nista neradi na tomu da smrsavi.
I zato gledam stolac koji ima nosivost 120kg, a bilo bi idealno da ima nosivost 130kg jer ne znam dokada se bude moj brat debljao. Veli on da se sece, je malo sutra se sece. Pogotovo kad bude dosla zima onda bude bio samo na dvije lokacije kuca poso poso kuca i to sve sa svojim autom.
DANCI je offline   Reply With Quote