Citiraj:
Autor Brum27
Dvoumim se između dva TVa:
LG 60PB660V - plazma
- 60"
- nema nigdje nikakvih suvislih recenzija
Naginjem prema Panasonicu.
TV bi se koristio za HD sadržaje s kompa, nikakvu televiziju niti nemamo uvedenu u stan tako da ništa od SDa. Također, u dogledno vrijeme cura planira piknut PS4 pa bi se i konzolarilo na njemu.
E sad, znam da su tradicionalno plazme big no-no za gaming, ali sam čuo i kako kod novijih panela tih problema više nema nakon što je sve ispravno formirano u prvih 300 sati rada...
Plazma bi u teoriji sve ovo zadovoljila, ali ostaje pitanje gaminga i koliko je zapravo taj konkretan LG dobar televizor. Recenzija uglavnom nema i svode se na user reviewse "joj ovaj tv je super" i "fuj ovaj tv niš ne valja".
pls halp
|
I mene zanima ovaj LG tv pa ako ga uzmeš nadam se da ćeš napisati što misliš o njemu.
Imao sam Panasonic G20 plazmu i bio sam prezadovoljan u svim segmentima, sd program skroz ok, hd filmovi - savršeno, gaming - one "gluposti" da plazme nisu za gaming je možda vrijedilo za prvu generaciju plazmi, za sve novije generacije ne vrijedi. Uostalom više manje sve imaju game mode.
Ne zaboravi da svi veliki proizvođači vise ne razvijaju plasma tehnologiju ali neki kao LG još izdaju modele koje su do lani razvijali. To je slučaj i s ovim LG modelom koji im se sad vodi kao najnoviji/najači model plazme za 2014. godinu. Ako je lani bio top model (od preostale ponude) ne može sad odjednom biti za baciti.
Svi znamo da će LCD kad tad dostići plazma tehnologiju zbog prestanka razvoja iste, najjači modeli možda već i jesu, ali za sad u srednjem/višem cjenovnom rangu plazma je još uvijek odličan izbor!
Što se tiče garancije, pa nisu to kineski žnj proizvođači nego firme koje će još dugo godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela imati podršku u svim segmentima!