Zanima me koliko su ljudi zainteresirani za slijedeći način poslovanja.
Registrirate se na stranicu i stavite svoj oglas : Npr za mobitel samsung s2 ispunite sva tražena polja te navedete svoju očekivanu cijenu prodaje . ( npr od 700kn do 900kn ) i tu je vašoj priči kraj. Ukoliko postoji potražnja da je neka predao oglas da kupuje samsung s2 po cijeni od 700- 900kn mi automatski kontaktiramo vas prodavača te se uputimo prema vama damo vam traženu cijenu za mobitel ( - 5 % naše provizije) te ju dostavljamo kupcu u najkračem mogučem roku . Mi smo odgovorni za ispravnost predmeta stoga prilikom kupovine istog provijeravamo dali je sve uredu. Zamislite sada bazu oglasa gdje bi mi kao posrednik sve za vas riješavali, te nebi bilo moguće kupiti preko "oglasnika" lažni ili neispravni predmet. Napominjem nigdje nebi mogli gledati oglase na vama je samo da predate oglas prodaje/ odnosno kupovine.
Prilikom postavljanja oglasa potrebno je uplatiti 100kn koji se vračaju nazad nakon obavljene transakcije kako bi se izbjegli lažni oglasi ponude odnosno potražnje ( ne nužno 100kn ) . Ukoliko nema trenutno potražnje za vašom ponudim ili obrnuto oglas će biti aktivan slijedeći 30 dana, te onog trenutka kada se " spoji oglas" kontaktiramo obje stranke i vršimo transakciju u slijedečih 24h. Šta kažete neke misli, prijedlozi ?