View Single Post
Staro 21.10.2014., 16:13   #6988
doublev
the letter
Moj komp

doublev's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor dabomba Pregled postova
Imao si prilike gledati kod nekog ili imaš takvo mišljenje zbog reviewa,malo me plazma razmazila pa sve uspoređujem sa njom,odnosno tražim bolje.
Koja je razlika između AS640 i AS650?
Prema reviewu sam komentirao.

Ako si ljubitelj plazma televizora i živiš s njihovim manama, onda te niti jedan LCD neće zadovoljiti. Isto vrijedi i obrnuto

VA paneli generalno imaju prednost po kontrastu ali i po aktivnom 3D-u koji ako je dobro implementiran, bolji od pasivnog. Prosudi ako ti je 3D bitan.

Osim toga, kut gledanja kod VA televizora nije baš toliko uzak. Izmjeri udaljenost i kutove na sve četiri pozicije ako ne prelaze 30 stupnjeva, ne vjerujem da ćeš vidjeti razliku...

Osim svega toga, nekima je bitna i Smart funkcionalnost. Recimo meni je postala bitna jer sam odlučio izbaciti HTPC iz igre. Dosta mi ga je više. Panasonic tu baš i ne briljira. Bolji izbor je LG a najbolji Samsung. Barem trenutno. Samsung jedini ima službeno podržan Plex klijent.
Osim toga, podrška za Miracast nije za zanemariti. Ako imaš laptop ili tablet s podrškom za Miracast, možeš prikazivati sliku s njih na TV-u preko WiFia što zna biti iznimno korisno, pogotovo kada ti dođe ekipa doma. U Win 8.1 možeš i extendati ekran na TV tako da imaš dva odvojena desktopa. Mnogo cool stvari...