Citiraj:
Autor dabomba
Imao si prilike gledati kod nekog ili imaš takvo mišljenje zbog reviewa,malo me plazma razmazila pa sve uspoređujem sa njom,odnosno tražim bolje.
Koja je razlika između AS640 i AS650?
|
Prema reviewu sam komentirao.
Ako si ljubitelj plazma televizora i živiš s njihovim manama, onda te niti jedan LCD neće zadovoljiti. Isto vrijedi i obrnuto
VA paneli generalno imaju prednost po kontrastu ali i po aktivnom 3D-u koji ako je dobro implementiran, bolji od pasivnog. Prosudi ako ti je 3D bitan.
Osim toga, kut gledanja kod VA televizora nije baš toliko uzak. Izmjeri udaljenost i kutove na sve četiri pozicije ako ne prelaze 30 stupnjeva, ne vjerujem da ćeš vidjeti razliku...
Osim svega toga, nekima je bitna i Smart funkcionalnost. Recimo meni je postala bitna jer sam odlučio izbaciti HTPC iz igre. Dosta mi ga je više. Panasonic tu baš i ne briljira. Bolji izbor je LG a najbolji Samsung. Barem trenutno. Samsung jedini ima službeno podržan Plex klijent.
Osim toga, podrška za Miracast nije za zanemariti. Ako imaš laptop ili tablet s podrškom za Miracast, možeš prikazivati sliku s njih na TV-u preko WiFia što zna biti iznimno korisno, pogotovo kada ti dođe ekipa doma. U Win 8.1 možeš i extendati ekran na TV tako da imaš dva odvojena desktopa. Mnogo cool stvari...