Citiraj:
Autor Poggiali
Stigla mi danas 930.. mob je savrseno spojen, nigdi nista ne zijeva, morao bi protrest ko idiot da bi mrvicu cuo tipkice na kucistu, ali normalno je da se cuju malo jer su i one i obruc od metala...
nego sljedeci je problem, dok sam koristio nokia suite na symbianu stalno mi je nudilo da napravim sync sa lumiom, sad kad sam ustekao lumiu, sad toga vise nema i ne prepoznaje mi telefon, bez obzira sto ja odabrao u lumiji... onda sam skinuo i onaj neki zune, nije ni to pomoglo i dalje ne vidi telefon...
da li postoji neka sansa da ucitam bekapirane podatke sa e6 na 930? bar telefonske brojeve
tnx
|
imas na 930 aplikaciju
Prijenos mojih podataka (Transfer my data)... s njom mozes kopirat (preko BT-a) cijeli imenik i SMS-ove sa E6 na 930

alternativno, imas sistemsku aplikaciju za E6, SkyDrive... ona ti backupa slike i kontakte za prebacit na Lumiu... ne znam kak radi, nikad je nisam koristio...
mozes i eksportirat kontakte iz E6 ili Nokia Suite-a u .csv pa importirat na
MS racun koji koristis na 930
sto se tice spajanja WP8 telefona na PC... ne treba ti nikaki dodatni SW... Nokia Suite je za starije Nokie (S30, S40 i Symbian), Zune je za WP7.. samo spojis i tel se pojavi u My Computer.. ostalo je copy/paste kao sa USB sticka
iako postoji aplikacija
Windows Phone app for desktop za WinXP i 7 i/ili
Windows Phone za Win8.. no od tih aplikacija nemas bas koristi...