Citiraj:
Autor smirnoff
@sisoje - u tvoje vrijeme koliko je komplicirano ubacit modem ,grafu, RAM i sl i testirat dali radi ili ne... TV i takve stvari su ipak malo kompliciranjije...
a ja uvijek misio da je HG bio samostalan šop...kad ono i oni predilavali IT koji je netko drugiu uvozao...(a Prpić mlati i dalje kak su oni uspjeli ni iz čega napravit "HR brend"
|
pa u moje vrijeme je toliko kompliciranije i duže sve trajalo za popizdit ako ćemo iskreno... modularnih napajanja je bilo 2 valjda, znači drkanje s kabelima u velikoj većini cheap kućišta, kabeli moraju biti po špagi i trošiš vrijeme na triper kombinacije, nadalje amd i ploče i kompatibilnost i opet triper kombinacije, flash biosa je obavezan i nema next, next, finish pa daj disketu... ovo je samo slaganje konfi, di je test tih bakrača, onih odvratnih prvih asrock ploča, pa msi, čak i asus amd ploče su bile bože me sakloni.
opet napominjem uz slaganje konfi i testiranja komponenata dobivamo još maltene sve komponente koje uvozimo jer serviseru u nekom dućanu se može dat pregledat uređaj, a i ne mora... pa hg nam je znao donositi dnevno po 20-30 usb ladica od kojih su 2-3 bile neispravne, ostalo ispravne i onda gubiš vrijeme na to.
nas je bilo 4 i u doba najveće mrtve gužvetine stvari nisu stajale na polici duže od 5 dana... znači pričamo o danima kada se i do ponoći radilo.
Citiraj:
Autor syss
1. tjedan - zaprimljeno
2. tjedan - analiza
3. tjedan - analiza koja se nakon mog poziva misterijozno pretvorila u našli smo kvar
4. tjedan - izdavanje
|
tv nije ništa kompliciraniji od detekcije najmrtvijih gremlina na kompu ako je serviser pr0 hax0r level.
mislim da ovo boldano gore nije komplicirano, zapravo je vrlo jednostavno - 3 tjedna nitko nije pogledao telku.