Citiraj:
Autor sandokan111
Malo te ne razumijem pol stvari sto pricas jer mislim da nisi ti nacistu sto je "parica" jer pricas ta je ova ostavljena u zemlji (gdje bi bila?), a onda si ti "sam na cijelom kabelu od razvodne do routera" (a kako drugo :P pa ne dijelis ti kabel s nekim :P). I jos si gore naveo da si proveo novu paricu itd. Nemozes ti provest paricu. Pod "parica" ti se racuna cijeli spoj od dslama do tvog routera (posto sam taj izraz je nas izum). Ti mozes mjenjat spoj na dslamu (sto ti je frend promjenio) sto bi u biti bilo tehnicki "parica" jer ti signal putuje preko druge podzemne linije do tebe/razvodne i mozes popravit instalaciju od razvodne kutije do tebe (sto kazes da si sam promjenio) jer si kopao kroz taj beton (ovo zgrade recimo nemogu mjenjat).
Pa i jesu drugaciji? Slika 1 i slika 2 su bitno razliciti parametri.
|
u pravu si ne razumijem se toliko u te tehnicke izraze al ugl. sve je to tocno i zato sam ocekivao da kvaliteta linije bude u najmanju ruku odlicna jer sam udaljen niti 500 metara od centrale, i tako sam zvao par puta dok nisam dobio nekog na centrali koji razumije o cemu pricam te mi je promjenio profil, zapravo resetirao koliko sam shvatio, i sad je situacija onakva kakvu sam ocekivao, evo pogledaj pa reci sta ti se cini jeli ovo odlicno?