View Single Post
Staro 21.10.2014., 09:01   #484
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Da se nadovežem. Servis Kimtec u BiH, dakle MSAN. Na laptopu (socijalni Asus) oštećen konektor za punjač(a kako je kvalitetno napravljen, nije potrebna prevelika sila za to). U servisu zamijenjen, cijena popravka oko 400kn. Mjesec dana kasnije laptop ne pali, u servisu utvrđuju da je crkla MBO, ali na nju eto ne vrijedi jamstvo jer je bila prije "oštećena" (konektor napajanja nalemljen je na ploči), iako novi kvar nema nikakve veze i nije posljedica prijašnjeg.
Koji je smisao popravka u ovlaštenom servisu u ovakvoj situaciji umjesto kupnje konektora za dolar na ebayu i zamjene u vlastitom aranžmanu, ako jamstvo ne ostaje? Prije nego krene netko spominjati inspektorate, sjetite se da se radi o BiH. Ne postoji nikakav funkcionalan sustav zaštite potrošača, a inspekcije služe za uhljebljavanje podobnih.
pa upravo to ja pričam... značio voidao si garanciju fizičkim oštećenjem i pristao na popravak za xyz para i po kojoj mrtvoj logici taj uređaj izlazi popravljen (!!!) iz ovlaštenog servisa bez garancije.

banalan primjer - krepa psu i ode kod ovlaštenog koji ima lemilicu i unimer i odluči popraviti taj psu i šta kada ga odšarafi i sjebe onu naljepnicu prek jednog šarafa pa veli - evo gospon to je 500kn servis, ali znate morao sam sjebat naljepnicu pa vam napajanje više nema garancije.

onak dafaq?

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Tako se meni mačka popišala gore na tv i rekoh ajde da probam sa garancijom i odnio sam tv na servis i tamo je bio jedno mjesec dana ako ne i više i na kraju me zovu "to i to nevalja bla bla boom! dobijate novi tv" sad jeli se to posušilo kod njih jer su cekali mjesec dana ili sta.. ko ce ga znat.

Drugi put kad se popisala nisam bio te srece..
proklete mačketine
syss je offline   Reply With Quote