View Single Post
Staro 21.10.2014., 07:30   #4621
imaticx
Moj komp

imaticx's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Inace, i tscum objavio cijene. Jednostavno nisu normalni. Ali ocito ima ekipe koja je voljna takve ugovore potpisivati. Sretno im bilo
Cijene su prestrasne. Ne znam jel oni misle da mi zivimo u Njemackoj ili Monacu??? Bas citam njihove fb komentare na cijene. Ajde tarife su OK, svatko se nade, pogotovo su OK obiteljske. Ali komentari na cijene uredaja + onih nekih 40 ili 100 kn mjesecno. Ti njihovi manageri ocito ne citaju fb i ne vide nezadovoljstvo svojih korisnika. Umjesto da privlace korisnike od vipa i tele2, cijene ih teraju dalja. Njihov sam korisnik od prve narancaste simpe, ali ako ovako nastave mislim da cu se prebaciti negdje drugdje.
Sto se tice iPhone, koristim ga od 3G modela (jedino sam preskocio 5S), iPod, iPad, ali ove pare ne dam. Biti ce vjerovatno oko Bozica vec za 4000-4500 na njuskalu, ali 4500 kn u ova vremena za mobitel??? Koliko god volio apple, previse je za HR standard
Imao sam priliku malo koristiti LG G2, S4, Huawei p7, ok su telefoni, nadu se vec za oko 2000 kn novi, sto je duplo manje od iPhone. Vjerovatno imaju neke musice na koje mi apple korisnici nismo navikli ili bi nas zivcirali, ali za 2000-2500 kn cu pregrmiti

Molio bih vas da sad ne krene opet apple vs android prepucavanje kao u skoro svakoj temi