View Single Post
Staro 20.10.2014., 23:15   #1908
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor zlatko Pregled postova
Evo teme za raspravu i pitanje. Danas u selu Adžamovci kod Nove Gradiške zaustave tipa : pretjecanje kolone, bez pojasa i vozio 181 km/h (stoosamdesetjedan km/h) dobio prekršajne naloge za kolonu i pojas, za brzinu platio kaznu i boli ga briga...ode dalje svojim putem. Inače , u Adžamovcima je ograničenje 50 km/h. ...pa komentirajte.. ja nemam snage. Ima se, može se. Za takve , koji imaju, zakon ne vrijedi. Boli ga briga, plati kaznu i odjuri u ...
Pa zar mu neće poslat prekršajni nalog na kućnu adresu? U ZSPC nije propisano trajanje oduzimanja dozvole, ali sigurno se gubi za više od 50 km/h prekoračenja u naselju...

Inače, na licu mista oduzet vozačku i ne vratit je bar pola godine, a ako je želi nazad onda nek plati psihološko vještačenje o vlastitom trošku.

I mislim da ne bi bilo loše pisat psihotest za svako produženje vozačke, recimo svakih 5 godina.

Barem trećina vozača na našim cestama nema potrebne motoričke sposobnosti za upravljanje motornim vozilom, a i velik je broj onih koji nisu dovoljno psihički stabilni za sudjelovanje u prometu (povišena agresija, impulzivnost itd. što rezultira vožnjom 200 kroz naselje) a ni dovoljno inteligentni da sagledaju moguće posljedice svojih djela.
Emissary je offline   Reply With Quote