View Single Post
Staro 20.10.2014., 22:30   #5544
sin93
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2014
aham.. rupe nije nikako problem izbušit, imam radionu cjelu, mogu 3 auta sastavit..
je, jedan pin na poli je slobodan, nema žice u njemu
ma grafika je isprobana kod bratiča, platio komp skoro 5000kn, napajanje 650w , stavio grafiku i instaliro drajvere sa cd-a i radi, vrti COD 4 i Farming 2013 (druge igre nema pa za probu) za mene sasvim dovoljno, i previše..

ostatak specifikacija kompa piše, još mislim nabit rama da ima 4gb malo da rasterete ostalo i za moje potrebe i previše
do prije 2 mj sam koristio komp sa 1gb ddr400 rama, 128mb agp grafikom i amd sempron 1.7 procesorom i nije mi ništa falilo, komp koristim za njuškalo i tako to ugl..

ovaj komp sam platio 400kn tako da nisam ni očekivo nešto jako da če bit, gledajuči preporuke u temi jeftinih konfiguracija ovo mi je bila super opcija pošto se i ne kontam u kompijuter, više sam mehanički tip..
tako je i grafička dobijena pod račun za 200kn
sad za napajanje od 450w neko "gejmersko" po rječima tog lika sa ugradnjom mi traži 200kn.. a gledo sam u HG spotu 200kn neko MS.ovo od 400w

edit:
FRipper: uštekam grafiku i probam upalit komp, pokrene se ventilator na njoj ali dalje ne ide, ekran se ne uključi uopče, samo zvučnik u kučištu počne nabijat..
sin93 je offline   Reply With Quote