View Single Post
Staro 20.10.2014., 13:02   #849
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ali pazi ovo:

- imat na lageru barem dvije najpopularnije vrste tkanina
- podesavanje lumbalnog dijela ili bez
- i to je to.

Eto ti nekog osnovnog dijela. Da su recimo to imali, sad bih sjedio i pisao ovo iz steelcaseovog stolca. No na zalost nisu to imali, pa sam otisao prema ergohumanu. Da li su noge chrome, metalne i obojane, ovo, ono... Mene recimo taj dio ni malo ne zanima. Mislim da bi slika mog dxracera to najbolje pokazalo. Kricavo zuta sa crveno/crnim nijansama.

Iznimno ruzna stolica. No bila jedina na lageru. Uzeo, i nikad pozalio. To sto su mi se u uredu prvih 2-3 tjedna smijali me ne zanima. Ionako ih je pola nakon sto su tu stolicu isprobali kupilo istu. A vecini se takodjer nije dalo cekati na druge kombinacije boja

No shvacam ja u potpunosti sta ti zelis reci. No meni je i dalje smijesno sto nemaju barem 2 (slovima: dva) osnova modela koja se prodaju kao takvi. Neka ih imenuju 'barebones' ili 'basic', briga me. No smijesno mi je ne imati barem to u ponudi.

Na taj nacin bi zadovoljili musterije poput mene, a oni koji zele 1000 izmjena ionako moraju narucivati i cekati, za njih se apsolutno nista ne bi promjenilo. Sto se tice malog trzista, slazem se u potpunosti.

No onda barem neka traze 1/3 cijene unaprijed, a ostatak po dostavi. Jer na taj nacin su primorani pobrinuti se da dobijem svoju stolicu ASAP. Ovako im platim, pa je njima svejedno dal je to za mjesec dana, ili pak za 3 mjeseca. A poznajuci nase trgovce, 90% su sanse da bi mi se bas to dogodilo.
Mileni je offline   Reply With Quote