View Single Post
Staro 29.08.2005., 21:30   #324
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
evo ja danas imao neugodan obracun sa adm trade-om!
odfuram ja njima mobilac, njima padne na predaji reklamacije i najvjerojatnije se pri to me osteti jezgra...i sada oni meni da sam ju ja ubio...tj prvo mi oce podvalit da sam skurio proc...hahah slatko se nasmijem i raspravljam o tome(sa direktorom tvrtke) koji ujedno nema ni pojma kaj je cooper shin i on meni nece realizirat garanciju...a bome je nakon toga bilo slatko zvati drzavnu inspekciju jer su oni meni prvo uzeli proc na servis...pogledali ga i zakljucili da nemoze radit...naravno proc radi ko beba...i vratili nazad pod navodom da sam ga unistio(hahahahahaha najbolja koju sam ikad cuo:clap: ) a sto je najbolje...nas zakon ovako funkcionira:

ako se preda predmet na reklamaciji i on se uzme na testiranje(dakle pregleda na vidljiva ostecenja), garancija se ostvaruje...ostecenja koja nastanu nakon toga...ne odgovaram ja
stoga cuja sutra odsetat do njihovog servisa i popricat sa njihovim "strucnjacima" , e da da naglasim jezgra je ocehnuta na rubu (oko 0.1 mm i odkrhnut vrh 0.3 mm mjereno mikrometrom...koji mi sam tak stoji u garazi) kao sto rekog proc radi ko bebica...a adm trade ce imat zestokih problema samnom ako neko od njih cita hehe igrali ste se sa krivim

mc_fish je offline   Reply With Quote