View Single Post
Staro 19.10.2014., 13:33   #953
MeanBoss
|CTS|MeanBoss|
Moj komp

MeanBoss's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
ljudi imama jedan problem...valjda će mi netko uspit nać neko rješenje... stavio sam na mob kitkat 4.4.4.(samsung note n7000) iza toga nabacio omnirom...mobitel je perfektno radio tjedan dana,da bi se jučer jednostavno ugasio...koliko sam skužio softbrickan je...jer kod paljenja blokira na samsung logou...kako za to ima rješenje,probao sam preko odin-a vratit stock rom...rjesio sam to,sve prošlo dobro....znači pass/succes u odinu..ali iza toga mob se upalio dva tri puta...udjem u neke postavke i odmah se ugasi! sad .... izgleda da je nekakav problem u bateriji,jer nakon ponovnog installa preko odina...sad mi pokaže onu ikonu prazne baterije i iza toga onog androidića s plavom kuglom u trbuhu i samo mi se tu loopa...stalno i stalno? nije mi jasno zasto odmah pali to...zasto jednostavno nece da puni mob? pokušao s dva tri različita punjača,s dockom...sve živo,ali čim ga spojim na punjač on počne taj update(valjda) radit i tu se loopa ? ima li ideja neka...pretražio sam XDA i pola googla...al nisam naiša na nikoga s ovakvim problemom ? :/
MeanBoss je offline   Reply With Quote