View Single Post
Staro 18.10.2014., 16:28   #6955
Brum27
Registered User

Brum27's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Dvoumim se između dva TVa:

LG 60PB660V
  • plazma
  • 60"
  • nema nigdje nikakvih suvislih recenzija

Panasonic TX-55AS640E
  • VA LCD
  • 55"
  • poprilično dobra recenzija na 48-inčnog modela AVforumsima - 8/10
  • glista ima točno taj model i fino ga je opisao malo gore

Cijenom su otprilike isti, Elipso ima 30% popusta na Panasonic, a LG je na popustu u Ronisu (defaultno je malo jeftiniji).

Naginjem prema Panasonicu.

TV bi se koristio za HD sadržaje s kompa, nikakvu televiziju niti nemamo uvedenu u stan tako da ništa od SDa. Također, u dogledno vrijeme cura planira piknut PS4 pa bi se i konzolarilo na njemu.

E sad, znam da su tradicionalno plazme big no-no za gaming, ali sam čuo i kako kod novijih panela tih problema više nema nakon što je sve ispravno formirano u prvih 300 sati rada...

TV će biti na duljem zidu dnevne sobe i gledat će se u njega iz kojekakvih kuteva pa je to primarni razlog zašto se još nisam 100% odlučio za Panasonic. S druge strane, u startu sam odbacio IPSove jer će se ipak gledati prvenstveno filmovi u relativno zamračenoj sobi. Znači, s LCDom ne mogu i ovce i novce.

Plazma bi u teoriji sve ovo zadovoljila, ali ostaje pitanje gaminga i koliko je zapravo taj konkretan LG dobar televizor. Recenzija uglavnom nema i svode se na user reviewse "joj ovaj tv je super" i "fuj ovaj tv niš ne valja".

pls halp
Brum27 je offline   Reply With Quote