Citiraj:
Autor doublev
Ne postoji preveliki televizor. Točka.
Ja sam baš prije dva tjedna uzeo 55H7000 u Elipsu. Već dva vikenda za redom imaju akciju 10% na Samsung + 5 godina jamstva. Svog sam platio 9500kn. Odličan televizor. Vodi računa da je jedini "bolji" model Samsunga od ovog H8000 koji je zakrivljen. Naravno, govorim o Full HD televizorima, ne UHD.
Ja sam s ovim televizorom odlučio uzbaciti HTPC. Od sada će služiti kao media server za Plex. Sve se može kroz Smart interface. Gledanje MKV filmova preko njega radi savršeno. A i ne moram se brinuti da će neka koponenta raditi nekakav asimetrični pulldown. Panel je 240Hz nativno pa je kadenca za 24p filomve 10:10. Ovo je odlično jer ne generira nikakve artifakte...
Mislim da ova 6 serija ima 120Hz panel što je isto odlično (kadenca 5:5).
Ako kupuješ za idučih 10 godina, kupi najbolji i največi televizor kojeg si možeš priuštiti. Ja bih tako napravio...
|
Hvala za info!
Bas gledam sada je u Elipsu 55H7000 -9450kn uz 5 godina jamstva, a u WG Santa Domenici je 9180kn uz 2 godine jamstva, razlika u cijeni je 270kn.
S.Domenica je krajem 9.mj imala popust od 15% (8670kn) , pa bi mozda radije pricekao ako se taj popust opet ponovi, samo je pitanje ako ga ipak ne bude hoce li ga uopce kasnije biti u Elipsu?!