Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 17.10.2014., 14:01   #1177
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Je, iz perspektive operatera. Iz perspektive korisnika osnovni TV paket je osnovni TV paket i totalno je gej tražit potpisivanje novog ugovora zbog par dodatnih programa. Zamisli da drugi traže isto svaki put kad dodaju program u osnovni paket
Tebi pojam ugovora nije onda jasan. Ti si s ugovorom potpisao jedan paket programa i jednu cijenu. Sad su ponudili nove pakete i nove cijene (nisu ti cijene iste, meni je vdsl 20kn skuplji). Zamisli sad da oni mene automatski prebace na taj novi 20kn skuplji sta onda? Mislis da bi svi pristali na to? (na stranu da bi meni odgovaralo radi programa)?
Mora bit nekakog reda, a red je u ugovoru koji si potpisao. To sto si potpisao to imas, ako hoces novo, moras potpisat novi ugovor. To je tako jednostavno neznam sto ti je cudno.
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Šta se tiče TV-a na H1 mi je jedino falio 24Kitchen, žena je praktički jedino to i gledala Ali ne toliko da bih samo zbog toga uzeo prošireni paket, jer ga se nije moglo odabrat ni među ona 4 dodatna, ni posebno nadoplatit.
To je ujedno i razlog zasto se ja mislim ponovo potpisat ugovor :P 24kitchen ftw.
sandokan111 je offline