Citiraj:
Autor imik
Nema mijenjanja interijera bar dok ne izađe igra, a pitanje je da li će to biti moguće i onda.
Primjer Cutlass, ako hoćeš mjesto za robu onda ti treba Black, pokretna bolnica Red, bounty hunter/militia Blue.
|
Ma očito je da postoji razlika izmedju varijanti, jer npr. max cargo na Black je 150, a na druge dvije varijante je 120 kad se skine dodatna oprema... to me ne brine, to je ocito razlika u hull-u... samo hocu da mogu nesto od te dodatne opreme ukrcat i na svog cutlass-a tj. daj mi koji long range scanner koji mogu nakeljit gore, koji udobniji krevet ili krevet extra na ustrb dijela prostora za teret i tako... letne karakteristike bi se i ovako trebale mijenjati ovisno o tome koja je oprema na brodu tj. o rasporedu masa... nadam se da od takvih stvari nece odustati jer na taj način se možeš dobro zabavljati i stalno sa jednim te istim brodom... tko hoce/ima neka trosi i lovu, sve ok...samo neka ne bude da moram promijeniti cijeli brod zbog toga sto zelim malo veci dolet/oklop/stit/radar ili sto vec u odnosu na standardnu verziju jer tako ce postati previse "pay to win" ili bolje receno "pay too much to change the way you play".. bas sam mastovito ovo zadnje napisao