Tema: Star Citizen
View Single Post
Staro 17.10.2014., 13:18   #815
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor imik Pregled postova
Nema mijenjanja interijera bar dok ne izađe igra, a pitanje je da li će to biti moguće i onda.
Primjer Cutlass, ako hoćeš mjesto za robu onda ti treba Black, pokretna bolnica Red, bounty hunter/militia Blue.
Ma očito je da postoji razlika izmedju varijanti, jer npr. max cargo na Black je 150, a na druge dvije varijante je 120 kad se skine dodatna oprema... to me ne brine, to je ocito razlika u hull-u... samo hocu da mogu nesto od te dodatne opreme ukrcat i na svog cutlass-a tj. daj mi koji long range scanner koji mogu nakeljit gore, koji udobniji krevet ili krevet extra na ustrb dijela prostora za teret i tako... letne karakteristike bi se i ovako trebale mijenjati ovisno o tome koja je oprema na brodu tj. o rasporedu masa... nadam se da od takvih stvari nece odustati jer na taj način se možeš dobro zabavljati i stalno sa jednim te istim brodom... tko hoce/ima neka trosi i lovu, sve ok...samo neka ne bude da moram promijeniti cijeli brod zbog toga sto zelim malo veci dolet/oklop/stit/radar ili sto vec u odnosu na standardnu verziju jer tako ce postati previse "pay to win" ili bolje receno "pay too much to change the way you play".. bas sam mastovito ovo zadnje napisao
JC Denton je offline   Reply With Quote