Tema: Star Citizen
View Single Post
Staro 17.10.2014., 12:00   #810
imik
Premium

imik's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor daShko. Pregled postova
Ako pod konfiguracije mislite na layout broda tj. equipmenta koji će brod imati na sebi, onda će to u potpunosti biti u mogućnosti modificirati, ali da ćeš sad odjednom moći pretvoriti DURa u MISa mislim da to gubi poantu varijanti broda. Ovime su samo omogućili da imaš mogućnosti voziti jedan hull broda koji ti je recimo najljepši u više situacija i naravno šansu da privuku više kako pozornosti tako i novaca.

A ako se odnosi na više igrača, želim istaknuti da mislim da bi ova igra ljudima dosta brzo dosadila ako bi ju stalno sami igrali npr. Freelancer ima min. 2 mjesta za sjediti jel. A kao trik za privlačenje novaca, ha mislim druge igre pružaju gift code ili friends referal i takve gluposti, a CIG daje mogućnost da si sami kreiramo flotu i zajebavamo se, bilo novcima sada, ili UEC kasnije kad igra bude završena.
Nema mijenjanja interijera bar dok ne izađe igra, a pitanje je da li će to biti moguće i onda.
Primjer Cutlass, ako hoćeš mjesto za robu onda ti treba Black, pokretna bolnica Red, bounty hunter/militia Blue.
imik je offline   Reply With Quote