Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 17.10.2014., 10:48   #1175
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Je, iz perspektive operatera. Iz perspektive korisnika osnovni TV paket je osnovni TV paket i totalno je gej tražit potpisivanje novog ugovora zbog par dodatnih programa. Zamisli da drugi traže isto svaki put kad dodaju program u osnovni paket
Sve ti je to ista bagra, na žalost.
Ja sam odhebao tscum zbog slične situacije.
Godinama sam plaćao masnu pretplatu za telefon, flat net i maxtv sa doplatom za sport paket, da bi 'gospoda' se sjetila napraviti rošadu po paketima i izdvojiti sk prime ili kako se već zvao, iz sportskog paketa.
Dakle, ono, plaćaš sportski paket više nego košta cijeli maxtv, i nemaš sve sportske programe u kvazi sportskom paketu. Kulturno nazovem, dobijem odheb, pošaljem prigovor, dobijem obrazloženje da sam ja svojim potpisom ugovora pristao na sve eventualne izmjene sadržaja koje plaćam za korištenje kod njih. E reko ne budete više ovcu šišali.
Sad imam već godinu i pol H1 trio bit, dakle opet imam i telefon, i flat net, i to 10 mbit-a a ne 4 ko kod tlopova, te h1tv, koje plaćam 120kn manje svaki mjesec, a sport gledam preko streamova.
Ja sam svoju matematiku lako našao