Citiraj:
Autor wooden
Ne da imaš zvjezdicu nego ti pored paketa ogromnim slovima piše "do 6480GB podataka".
Kako rekoh, mogu oni taj paket deklarirat i brojčano, to će samo unijeti pomutnju među korisnike jer za 99,9% njih - 6TB je itekako flat, a onaj 0,1% nek piše hakomu žalbe.
|
Osobno mi je jasno i kao što sam naveo u svom prvom postu da postoji limit. Jer sam ga pred 3-4 tjedna i vidio kad sam razmišljao o optici. Što i postoji, to je 6TB. Da sam na toj optici, ne znam jel bi imao 1TB prometa mjesečno, tako da meni nebi igralo ulogu.
Optika mi ionako nije dostupna sljedeća 2 mjeseca pa sam uzeo H1 VDSL, a da sam je i odabrao, sigurno me nebi smetao "limit" od 6TB... i teoretski da jednom mjesečno i nekom forom zakucam 6TB, mislim da bi u tom slučaju trebao ići na psihijatriju i na lječenje od ovisnosti downloadanja...
Što se tiče ogromnih slova, da, ali u svim reklamama po TV-u, internetu i slično gdje nema detaljnog cjenika, bi trebala stajati *. No dobro, nebitno.

Imaš pravo, izazvalo bi to pomutnju i samo dodatnih miljon upita dnevno na i onako stalno zauzetu SZK.
A taj FLAT je kao i u bajbukani. sa 18 godina dobiješ 100 godina zatvora. ali to nije doživotna. I onda živiš 119 godina i izađeš van i 118.

Šanse su iste kao i sa ovih 6TB, slažeš li se samnom ?