16.10.2014., 12:36
|
|
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Autor fora
Isprobao sam 10-ak romova na Coolpadu F1. Svaki ima bar jednu sitnicu koja me nervira. Trenutno imam miui_8297_xs_4.9.26_788db9fcc9_4.2 i da nije gluposti oko bluetooth slušalice bio bi savršen. (Slušalica radi ali se moram javiti i prekinuti vezu na ekranu mobitela, na tipke slušalice ne reagira).
Što se ostalog tiče MIUI je odličan. (napomena: nema hrvatski)
Što se tiče Laek17 v4 roma, svaki put kad "spuštam" dropdown menu prvo se pokazuju notifikacije pa moram prebaciti na Toggles. Isto i na Call log, po defaultu slušalica otvara favorite ili što je već taj meni, a pravi call log je ekran lijevo.
ps. Ako netko zna kako osposobiti tipke na bluetooth slušalici pod MIUI-em bio bih mu jako zahvalan (isto se dešavalo i s mjot MIUI-em iz 6. mjeseca)
|
Citiraj:
Autor WraGG
Stavljen aosp v4 na coolpada i definitivno nije toliko dobar koliko pricate. Da me se ne shvati pogresno, coolpad je vrh u odnosu na thl t6s koji mi je stigao kad i on, ali nije to to. U zadnjih godinu dana mi je kroz ruke proslo stvarno puno kineza, i kao najpouzdanijeg i u biti za mene najboljeg bih izdvojio Xenon c452. Kod Coolpada mi je bolja samo kamera, a opci dojam mi je definitivno na strani Xenona.
|
Citiraj:
Autor Dakok
Za popularne mediatek mobitele veliki broj ljudi radi custom romove. Proizvođači
izbacuju redovita (tjedna) update izdanja. Kineske varijante androida (Lewa, Miui, Baidu) isto tako. Mislim da gotovo isto vrijedi i za popularne qualcomm uređaje. 
|
Vidim,to je i problem kaj ih rade likovi upitnog znanja,a ne developer teamovi. Bacivši pogled na needrom stranicu i ovdašnje komentare došao sam na zaključak da je ono vašar ala Jakuševac u ZG nedjeljom. Po 15 romova po najpopularnijim modelima...no nestandardizirani,od 4.1 do 4.4.2 različitih autora i veoma upitne kvalitete. Dovraga,za 3 god stari Galaxy Nexus imaš 20ak Kitkat 4.4.4(koji su počeli izlaziti na dan kad se taj kitkat i pojavio,dok su za MTK počeli tek nedavno sramežljivo izlaziti) Romova dokazanih developer teamova koji rade bez greške(bar njih 10 koje sam isprobao  ). Ameri imaju izraz: it's not even a challange. Bar ne iz mog kuta viđenja.
|
|
|